Co-creatie

Online services

EOLNET: tool voor de optimale opvolging en beheer van uw bestellingen

EOLNET is een online platform dat exclusief voor onze partners werd ontwikkeld. Het is hét communicatiekruispunt bij uitstek tussen uw en onze teams. Op dit platform vindt u services die speciaal voor u werden uitgedacht: beheer van uw offertes, opvolging van uw bestellingen, raadpleging van de productvoorraden in realtime, opvolging van uw naverkoopservices of toegang tot de beeldbank en de technische fiches van onze producten.
Dankzij de exclusieve toegang tot SIGNATURE BY EOL raadpleegt u de productfiches en prijslijsten van de Signature producten en kunt u gebruik maken van de services voor maatproductie die uitsluitend bestemd zijn voor onze partners-inrichters.

Prospectie en klantenwerving

Om ons gedeeld succes in goede banen te lijnen en te bestendigen biedt EOL u aan aantal online prospectietools. Wij lanceerden online klantenwervingsacties om u te helpen nieuwe klanten aan te trekken met behulp van hoogwaardige leads. Reactiviteit is het ordewoord. In realtime en in exclusiviteit zullen wij u onze contacten overmaken. Zo kunt u altijd rekenen op nuttige prospecten die u kunt omvormen tot klanten.

LogoSignature Blanc

© 2018 SIGNATURE BY EOL | Wettelijke vermeldingen

     

LOGO Signature by EOL 296EC